Nieuws

We Are Young #Camp

Voor alle jongeren van 12 t/m 17 jaar is YNG #Camp van 24 - 27 augustus. Ben jij er bij?!

Met je vrienden naar Opwekking?

Het pinksterweekend van 7 t/m 10 juni gaan we kamperen met een groep tieners van Mozaiek0318 bij Opwekking in Biddinghuizen. Lijkt het jou leuk om mee te gaan, om samen met een groep jeugd het weekend door te brengen? 

We are Young sportreis naar Spanje

Heb je voor de zomervakantie nog geen plannen en ben je sportief? Ga dan mee met onze sportreis naar Spanje!

We are Young #Travelreis naar Nepal

Wil je meer leren over Nepal, ben je sportief genoeg om acht dagen in de bergen te zijn en vind je het leuk om te zien hoe Arno en Ina in Nepal leven. Ga dan mee met onze Nepal reis!

We are Young #Grow

Start We are YNG Grow-avonden. Thema van 8 november en 13 december is ‘Power of Prayer’.

We Are Young - #Clans

Vanaf de zomer hebben zich meer dan 60 jongeren aangemeld voor een clan. Dat betekent dat er op dit moment rond de 300 jongeren in kleine groepen bij clanleiders thuis bijeenkomen om te horen, te delen en te praten over het woord van God. Een fantastische zegen! Het samenkomen op een clanavond biedt de jongeren de veiligheid van een stabiele en overzichtelijke omgeving om daarin met leeftijdgenoten en twee leiders het geloof te delen en hierin te ontwikkelen.

We are Young #Event

Zet in je mobiel: We Are Young #Church en We Are Young #Connect organiseren op 25 november een gaaf #Event. De We Are Young-band zal ons leiden in de aanbidding. Aansluitend hebben we een Mystery guest. Tip: de dans schoenen kunnen aan! Binnenkort nieuwe informatie!
Naar het archief
1 2 3