Over ons

Over ons

 

Wij willen dat jongeren gaan ontdekken wie Jezus is....
.... en gaan groeien in relatie met Hem.…
.... zodat Jezus zichtbaar wordt in de wereld.

 
Voor alle jongeren tussen de 12 en 25 jaar is er We Are Young. Wij zijn de jeugd! Het ‘Wij-gevoel’ zorgt voor verbinding en geeft jongeren het gevoel dat ze ergens bij mogen horen waar ze gezien worden. Ook is het een plek waar ze zichzelf mogen zijn en tijd kunnen delen met leeftijdsgenoten. Daarnaast zien we het ook in een groter perspectief: het ‘Wij’ staat voor gemeente zijn, samen het lichaam van Jezus Christus vormen. Ook als jongeren zijn wij de kerk!


De visie voor We are Young is To know, grow and go

To know:     Wij willen dat jongeren gaan ontdekken wie Jezus is…
Grow:          ... en gaan groeien in relatie met Hem…
Go:              ... zodat Jezus zichtbaar wordt in de wereld.

Elke tweede zondag van de maand is er We Are Young #Church, de plek om met andere jongeren, lekker te ontspannen en met gave muziek, God te aanbidden. Een plek waar jij uitgedaagd zult worden om meer op Jezus te gaan lijken!

Een keer in de twee maanden is er ook een #Worship Night, met toffe muziek geleid door de We Are Young band! 

Wil je graag andere jongeren leren kennen in een kleinere groep, kom dan naar de #Clans, waarmee je minimaal een keer per maand elkaar ontmoet!

Vind jij het leuk om met elkaar te sporten, creatief bezig te zijn, meer te leren over bepaalde onderwerpen van je geloof of gewoon lekker te chillen. Ook dat kan bij We Are Young! Kom daarvoor naar onze doordeweekse activiteiten van Unique. De activiteiten en aanmelding vind je in onze agenda.

Daarnaast hebben we de Clans (smallgroups), Travel (onze reizen) en Projects (kamp en andere events). Volg ons op de site of via social media voor het laatste nieuws!

Voor vragen kun je ons bereiken via weareyoung@mozaiek0318.nl.