#Facilitair

Facilitair is de ondersteunende tak van We are Young.

#Communication: we ondersteunen onze jongeren met een team die zorgt voor de juiste communicatie via social media, website en you tube.

#Toerusting: we willen graag als jongeren en jeugdleiders opgebouwd worden, maar ook groeien. Binnen de verschillende activiteiten als Church, Clans en YNG-Grow willen we onze jongeren toerusten. Onze jeugdleiders krijgen daarnaast ook 3 keer per jaar hun toerusting in de verschillende teams. Zo willen we in ons jeugdwerk bouwen, groeien en bloeien. Een heel team van jeugdleiders is betrokken bij dit onderdeel van ons jeugdwerk.

Next generation: elke 5e zondag van de maand in het jaar is er een dienst georganiseerd door Kids en YNG. Deze dienst vindt plaats in de grote zaal en zal dus het karakter hebben van een gezinsdienst. Hierbij worden de kinderen en jongeren ondersteund door volwassenen. De start is met groep 8 en las 1 en 2 VO, maar in de toekomst willen we dat uitbouwen.

#Prayer: binnen We are Young speelt gebed een belangrijke plaats.

Daarmee willen we in de toekomst alleen maar meer  doen omdat we geloven in het belang van gebed. Voor jou persoonlijk, voor alle tieners en jongeren, maar ook voor jullie omgeving. 
Voor gebed kun je altijd terecht bij ons ministryteam op de We Are Young #Churchavonden (2e en 4e zondagavond van de maand).

Maar ook de andere jeugdleiders willen graag voor jullie bidden en naar jullie luisteren

Heb je nog specifieke vragen over gebed of wil je gebed/meeleven vragen voor jezelf of voor medetieners-en jongeren kun je altijd mailen naar onze teamleider Prayer: . Weet dat we voor jullie bidden!

#Care: ga jij door een moeilijke tijd en heb je behoefte aan een gesprek om door te praten.

We willen er dan voor je zijn!. We are Young gaat niet om activiteiten maar om jou! Er zijn mensen die voor je klaarstaan, je willen helpen en voor je willen bidden.! Dus neem gerust contact met ons op als je gebed of hulp nodig hebt
Onze teamleider zal samen met anderen voor je klaarstaan en kijken hoe ze jou het beste kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op, want we willen er voor jou zijn!

Je kunt dit doen door te mailen naar weareyoung@mozaiek0318.nl of bel/app naar 06-46336708