#Church

#Worship is de plek om met andere jongeren, lekker ontspannen en met gave muziek, God te aanbidden. Een plek waar jij uitgedaagd zult worden om meer op Jezus te gaan lijken!

De kerk is de plaats die we hebben gekregen van God om elkaar te ontmoeten, elkaar te bemoedigen en van elkaar te leren. We mogen samen kerk zijn: We Are Young! In de eerste plaats zijn we zelf de kerk. Dat betekent dat we dat willen laten zien in wie we zijn, en waar we in geloven! We willen op zondag  kerk zijn, maar dat willen we ook doordeweeks. Op zondag komen we bij elkaar vanuit de activiteiten die we doordeweeks hebben gehad, ieder op zijn eigen unieke manier. 

We komen iedere 2e zondag van de maand bij elkaar vanaf oktober en vanaf januari 2019 iedere 2e en 4e zondag van de maand.

De indeling van de avond ziet er globaal als volgt uit:

vanaf 18:30 uur Meet and Greet (koffie/thee/fris)
19.00-20.15 uur “Service” met Talkzone, Plug in (gebed)
20.15-21.00 uur Chillen (Hang out)

 

Meet and Greet
We geloven in de persoonlijke aandacht voor elke jongere. We willen dat iedere jongere gezien wordt. We hebben een welkomstteam die de jongeren buiten al welkom heet en ze zo a.h.w. mee naar binnen nemen. De eerste tijd is een tijd van welkom heten, je welkom voelen, andere jongeren ontmoeten onder het genot van koffie/thee/frisdrank.

Equipment
We willen graag een community zijn die leren, die groeien om het vervolgens weer uit te delen. Dit geldt zowel voor onze jongeren als onze jeugdleiders. Daarom nemen we ook een tijd van toerusting en gebed

Service
Iedere 2 weken is er een moment waar we onze Service hebben. Het is een plek waar we God kunnen aanbidden, opgebouwd worden via allerlei creatieve vormen en waar we geïnspireerd en geactiveerd worden om bewuste keuzes te maken die ervoor zorgen dat we meer op Jezus gaan lijken. Er is altijd ruimte voor gesprek en gebed of chillen.

Hang Out
Het is goed om elkaar na afloop van de Service te ontmoeten. De ene persoon heeft nog gebed nodig, een ander wil nog een gesprek en een ander kan chillen in onze Hang Out. Voor de juiste tijden en locaties check onze agenda

Een keer in de 2 maanden(4e zondag van de maand) hebben we We Are Young Church #Event. Op deze avond hebben we een feest van aanbidding in de grote zaal.

Mark de Jong
Teamleider Church