Over ons

Over ons

 

Wij willen dat jongeren gaan ontdekken wie Jezus is....
.... en gaan groeien in relatie met Hem.…
.... zodat Jezus zichtbaar wordt in de wereld.


Voor alle jongeren tussen de 12 en 25 jaar is er We are Young. Wij zijn de jeugd! Het ‘Wij-gevoel’ zorgt voor verbinding en geeft jongeren het gevoel dat ze ergens bij mogen horen waar ze gezien worden. Ook is het een plek waar ze zichzelf mogen zijn en tijd kunnen delen met leeftijdsgenoten. Daarnaast zien we het ook in een groter perspectief: het ‘Wij’ staat voor gemeente zijn, samen het lichaam van Jezus Christus vormen. Ook als jongeren zijn wij de kerk! 


De visie voor We are Young is To know, grow and go

To know:     Wij willen dat jongeren gaan ontdekken wie Jezus is…
Grow:          ... en gaan groeien in relatie met Hem…
Go:              ... zodat Jezus zichtbaar wordt in de wereld.

We are Young bestaat uit activiteiten die iedere 2 weken plaatsvinden. Iedere 2e zondag van de maand (vanaf oktober 2018) en iedere 2e en 4e zondag van de maand (vanaf januari 2019) is er We Are Young #Church. Iedere 4e zondag, een keer in de 2 maanden is er We Are Young Church #Event.

Onze 2-wekelijkse doordeweekse activiteiten heten Unique: Sports, Arts, YNG-Grow, Serve, Hang Out en Connect. Deze activiteiten zullen gefaseerd worden ingevoerd. Houden jullie op de hoogte!

Daarnaast hebben we de Clans (smallgroups), Travel (onze reizen) en Projects (kamp en andere events). Volg ons op de site of via social media voor het laatste nieuws!

Voor vragen kun je ons bereiken via weareyoung@mozaiek0318.nl.