#Clans

Omdat we in zo’n grote gemeente zitten vinden we het heel belangrijk om ook samen te komen in kleine groepen, waar je elkaar goed leert kennen, met elkaar kan delen over je geloof en gewoon kan delen over die dingen die je bezighouden.

Deze kleine groepen noemen we Clans. Een keer per maand kom je als Clan samen, dat zijn acht tot twaalf jongeren met twee jeugdleiders. Op de Clan avond is er eerst tijd om met elkaar te praten of evt. met elkaar te eten en daarna zul je verder doorpraten over het thema van die maand en is er tijd om met elkaar te bidden. En natuurlijk is er ook altijd ruimte voor een hoop lol en gezelligheid!

Wil jij graag aansluiten bij een Clan, geef je dan op via dit formulier. Je kan een voorkeur aangeven voor een clan of dag en dan proberen we je zo goed mogelijk in te delen.

Naast het elkaar leren kennen en delen met elkaar, willen we de Clans ook uitdagen om iets te betekenen voor een ander. Daarom zul je als Clan een aantal keer per jaar ook een activiteit vanuit Serve doen. Dat kan van alles zijn; maaltijd verzorgen voor daklozen, helpen bij de voedselbank of bij Stadsakkers, enz.. Als je zelf ideeën hebt is dat natuurlijk ook mogelijk!