We Are Young - #Clans

Vanaf de zomer hebben zich meer dan 60 jongeren aangemeld voor een clan. Dat betekent dat er op dit moment rond de 300 jongeren in kleine groepen bij clanleiders thuis bijeenkomen om te horen, te delen en te praten over het woord van God. Een fantastische zegen! Het samenkomen op een clanavond biedt de jongeren de veiligheid van een stabiele en overzichtelijke omgeving om daarin met leeftijdgenoten en twee leiders het geloof te delen en hierin te ontwikkelen.

Dit bericht is geplaatst op 01-11-2018

 

Help jij mee om ervoor te zorgen dat elke jongere die zich heeft aangemeld in een Clan van start kan gaan?  

Concreet zijn we op dit moment op zoek naar:

  • Jeugdleider (2x) voor de meidenclan in Ede (12-16 jaar)
  • Jeugdleider (2x) voor een clan (jongens en meiden) in Veenendaal (12-16 jaar)

Daarnaast staan er ook jongeren te wachten om in een clan ingedeeld te kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er genoeg leeftijdgenoten uit dezelfde woonplaats bij elkaar gekoppeld moeten worden om een nieuwe clan op te starten. 

Daarom zijn we ook doorlopend op zoek naar nieuwe clanleiders uit verschillende plaatsen die open staan voor beide leeftijdscategorieën (12-16 en 17-20 jaar).

Zodra er dan aanmeldingen van jongeren uit jouw omgeving komen, koppelen we je aan deze (nieuw op te zetten) clan.

We kijken uit naar je aanmelding! Maar heb je nog vragen of wil je eens een kennismakingsgesprek om te kijken of clanleider zijn iets voor je kan zijn? Neem vooral contact op! Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden als jeugdleider vind je hier